joi, 28 martie, 2024

Speli mărul înainte de a-l manca? Iată de ce nu ar trebui să o mai faci

Distribuie:

Publicat:

Cum scapi de pesticidele fructelor? Dacă vrei să mănânci un măr, il clătești cu apă de la robinet sau il freaci cu mâneca. Aproape toată lumea o face. Cu toate acestea, s-a dovedit că nu este suficient dacă doriți să fiți sigur că nu ingerați pesticide. Există un singur mod de a curăța cu adevărat un măr și aceasta nu este una dintre cele două opțiuni menționate mai sus. Din fericire, este un lucru destul de ușor de făcut.

Pesticide

Jurnalul american de chimie agricolă și alimentară a publicat un nou studiu care arată că merele sunt cele mai prelucrate fructe și că aceste pesticide sunt pe coaja. Pesticidul poate fi utilizat doar în cantități foarte mici, dar se lipește de piele și nu știm efectele adverse pe care le poate avea asupra sănătății noastre pe termen lung. Din fericire, există o modalitate de a elimina complet aceste pesticide din mărul dvs., deoarece clătirea nu este suficientă. Această metodă de a elimina toate pesticidele din mere este foarte simplă și nu va trebui să îndepărtați pielea.

Cum scapi de pesticidele fructelor?

Cu toții vrem să ne curățăm corect fructele pentru a ne asigura că vom ingera cât mai puține pesticide. Cel mai bun lucru de făcut este să înmuiați fructele. Dacă puneți un măr într-un bol cu ​​apă cu puțin bicarbonat și lăsați să se înmoaie timp de 15 minute, toate pesticidele vor dispărea. Acest truc funcționează și la alte fructe, cum ar fi perele, de exemplu. Dacă doriți să vă ușurați munca, puteți curăța pur și simplu mărul. Din păcate, veți pierde o mulțime de nutrienți, deoarece mulți sunt în piele.

Suc de mere

De asemenea, dorim să împărtășim cu voi un alt secret al mărului. Bei mult suc de mere pentru că consideri că este bine pentru tine, din cauza tuturor vitaminelor pe care le conține? Acest lucru este greșit! Este nevoie de foarte multe mere pentru a face un pahar de suc, în mod involuntar ingerați tone de zahăr. Acest lucru ar putea provoca o creștere semnificativă a nivelului de zahăr și poate fi periculos pentru persoanele cu diabet zaharat. Poate duce și la obezitate, chiar dacă ai crezut că este un produs sănătos. Este mult mai bine să rămânem la consumul de mere în loc să bem suc de mere. Este mult mai sănătos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img