vineri, 29 martie, 2024

Spiritul Elisabetei Polihroniade, prezent la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Centrul Scolar de Educatie Inclusiva “Elisabeta Polihroniade” Vaslui organizeaza sambata, incepand cu ora 9, la sala de sedinte a Centrului de Afaceru, o noua editie a Concursului National Scolar de sah, care se va intitula “In Memoriam Elisabeta Polihroniade”. Sunt anuntati concurenti din judetele Bacau, Cluj, Galati, Iasi, Neamt si Vaslui, care vor participa in echipe mixte.

Evenimentul se deruleaza in parteneriat cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, Consiliul Judetean, Primaria municipiului Vaslui si Asociatia Judeteana de Sah.

Echipa Centrului Scolar de Educatie Incluziva „Elisabeta Polihroniade” Vaslui va pleca la Baile Olanesti, la Campionatul National Scolar de Sah ,,Elisabeta Polihroniade”, indiferent de rezultatele obtinute. Competitia are loc in perioada 11-14 iunie, in organizarea ACS „Elisabeta Polihroniade”, Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Romana de Sah. Pot

“Suntem invitati speciali la competitia de la Baile Olanesti. Am avut rezultate foarte bune anul trecut, atat la echipe, cat si individual. Ne asteptam ca in acest an sa facem o figura si mai frumoasa pentru ca in fiecare an am obtinut clasari mai bune”, ne-a declarat profesoara Doinita Grigore, responsabila cu organizarea competitiei.

De la editia din acest an va lipsi Emil Danut Gabar, presedintele ACS „Elisabeta Polihroniade” Bucuresti, care va fi prezent la un alt turneu de sah.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img