vineri, 29 martie, 2024

SPORTIVII CLUBULUI BARLADEAN „ WAZARY DOJO „ NU AU INTRAT IN VACANTA

Distribuie:

Publicat:

„Cupa Tomis 2017”, ultima etapa a circuitului national „Belt League Romania” , a adus un rezultat care a confirmat calitatea si dorinta de performanta a clubului sportiv barladean.        

Nu mai putin de  9 medalii de aur, 3 de argint si  tot atatea  de bronz au propulsat clubul  pe locul 2 pe echipe la copiii. La  aceasta manifestare au participat 14 copii , cu varsta  cuprinsa intre 8 ai 16 ani. Au luat locul 1 Angheluta David,   Alexandru Albu , Carp Robert.  Stupu Eduard., Burca Rares , Marin Teodora , Craciun Alexandra,  Burca Silvia si  Amarinei Andreea.  Locul doi a fost ocupat de Burca Andrei, Teletin Stefania si Nastase Madalina. Locul 3 a fost ocupat de Stan Beatrice,  Lunita Nadia si Stupu Eduard.                                         

„Sunt mandru de copii de la Barlad si Popeni. Felicitari tuturor si multumim din suflet parintilor pentru sustinerea deosebita !”,  ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru, presedintele clubului „ WAZARY Dojo”.             

Aceasta competitie a fost ultima etapa a circuitului national de Brazilian Jiu Jitsu, celelalte doua au avut loc la Bucuresti si Tecuci.  Au  fost inscrisi in jur de 300 de sportivi de la 25 de cluburi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img