joi, 28 martie, 2024

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a agravat. Ce i se întâmplă actorului în azilul privat în care este internat

Distribuie:

Publicat:

În această vară, Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil privat din Snagov, unde primește îngrijiri speciale, dar starea sa de sănătate s-a agravat în ultima perioadă. Celebrul actor nu se mai poate deplasa și a început să mănânce și să doarmă din ce în ce mai puțin.

În ultimul an, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a deteriorat simțitor, iar escarele care i-au apărut pe picioare l-au dus direct într-un azil privat din Snagov, acesta fiind în imposibilitatea de a mai merge. Îndrăgitul actor de 83 de ani primește tratament de specialiate pentru problemele sale, dar se deplasează încă în scaunul cu rotile, iar starea lui nu pare să se îmbunătățească, ba dimpotrivă.

Alexandru Arșinel, stare de sănătate mai gravă

Partenerul de scenă al regretatei Stela Popescu le-a spus apropiaților că îi este dor de soția lui, care este imobilizată la pat. Din punct de vedere psihic, șederea în azil nu pare să-i facă bine actorului. Deși are parte de îngrijiri de specialitate, artistul ar fi început să uite „întâmplări recente” și să mănânce foarte puțin. În aceste condiții, singurul care îl vizitează este unul dintre fiii lui.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel, pentru Ego.ro, citat de România TV.

Problemele grave de sănătate au apărut la finalul anului 2021, în cazul lui Alexandru Arșinel. În noiembrie, a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă, pentru care a fost supus la două operații complicate. Actorului i s-a montat un stent și un stimulator cardiac.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img