sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Starea de sanatate a Zinei Dumitrescu se inrautateste pe zi ce trece: ”Ne asteptam la orice…”

Distribuie:

Publicat:

Starea de sanatate a Zinei Dumitrescu se inrautateste pe zi ce trece. Ion Cassian, directorul azilului in care este internata creatoarea de moda a marturisit ca se asteapta la orice.

Chiar daca analizele nu au semnalat ca ar avea vreo boala grava, starea Zinei Dumitrescu se inrautateste de la o zi la alta.

”E din ce in ce mai rau. In ultimele luni, starea sa de sanatate nu a mai fost aceeasi. Ne asteptam la orice. Dar speram sa o mai avem printre noi cat mai mult timp. Daca nu ar fi venit sa o viziteze, era posibil sa nu o mai vada niciodata in viata”, a declarat Ion Cassian pentru libertatea.ro.

Bolile batranetii au ajuns-o din urma pe Zina Dumitrescu pentru ca apropiatii designerului sustin ca ea sufera de Alzheimer. Locul in care este internata e unul de lux, din judetul Dambovita, dar aceasta sta mai mereu singura.

Zina Dumitrescu s-a nascut pe 16 iunie 1936

Zina Dumitrescu s-a nascut pe data de 16 iunie 1936, in judetul Ismail, din Republica Moldova, si numele sau real e Zenobia Bogos. Chiar din anii in care era la liceu, Zina Dumitrescu a lucrat ca manechin pentru Casa de Moda Venus, unde a devenit si director, la varsta de 30 de ani. Odata cu trecerea timpului, designerul si-a castigat si renumele de „Mama Modei Romanesti” si a ajuns sa fie cunoscuta si ca „Mama Zina”.

Ea a lansat manechine care au devenit celebre precum Romanita Iovan, Dana Savuica, Melek Ament, Bianca Brad sau Jeanine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img