sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Statul excesiv in fata calculatorului si sanatatea ochilor. Cum ne este afectata vederea?

Distribuie:

Publicat:

Am stat de vorbă cu Dr. Alina Gheorghe, medic oftalmolog, care ne explică ce efecte are statul excesiv în fața calculatorului.

De mai bine de un an viața noastră a luat o întorsătură complet neașteptată. Mediul de lucru s-a mutat acasă, iar timpul petrecut în fața calculatorului și a dispozitivelor mobile a crescut îngrijorător. Am stat de vorbă cu Dr. Alina Gheorghe, medic oftalmolog, care ne explică în ce fel ne afectează statul excesiv în fața calculatorului și cum ne este afectată vederea.

Statul excesiv în fața calculatorului, un pericol pentru vedere

Era COVID-19 gravitează în jurul orelor petrecute în fața calculatorului și a dispozitivelor mobile mai mult decât de obicei. Cum afectează sănătatea ochilor?

Dr. chirurg oftalmolog Alina Gheorghe: Daca nu întotdeauna este afectată sănătatea ochilor, cu siguranță folosirea prelungită a calculatorului și tabletelor determină apariția simptomelor la nivel ocular. Vorbim de senzația de ochi uscați, iritați, roșii, grei care, sigur, poate fi întâlnită și atunci când cineva scrie pentru o perioadă prelungită, coase sau face lucrări extrem de minuțioase.

Continuarea pe csid.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img