joi, 28 martie, 2024

Steaua a fost umilita de DINAMO,scor final 1-3

Distribuie:

Publicat:

Dinamo Bucuresti o invinge pe Steaua Bucuresti cu 3-1, in marele derbi al fotbalului romanesc, in cadrul etapei cu numarul 18 din Liga 1, stagiunea 2015/2016.

Cele patru goluri au fost marcate in partea secunda, de catre Varela un autogol in minutul 56 si de Palic in minutul 76, apoi de Gnohere in minutul 83, respectiv Stanciu in minutul 90.

Dupa o prima parte echilibrata si saraca in ocazii de gol, partea secunda a facut toti banii, cel putin pentru gazde si mai ales fanii lor.

Inceputul sfarsitului pentru Steaua a venit in minutul 51, cand Adi Popa rata nonsalant cu poarta aproape goala in fata, din 6-7 metri, sutand mult alaturi. 5 minute mai tarziu, Varela si-a marcat un autogol, dupa ce a vrut sa respinga balonul din fata lui Essombe, un balon venit din centrarea din careul mic a lui Gavrila.

In minutul 67, Antun Palic marca un gol superb din afara careului, sut de la distanta la coltul lung, imparabil pentru Florin Nita.

Cosmarul Stelei nu s-a oprit aici insa. In minutul 83, Gnohere marca superb din prima, fara preluare, din plin careul Stelei, dupa o pasa inspirata din flancul stang a lui Filip.

O umilinta perfecta administrata Stelei, victoria fiind asteptata de fanii gazda din 2011, atunci cand cainii castigau in Ghencea cu 1-0, gol Torje. Aceasta umilinta a fost indulcita putin de golul lui Stanciu, venit in minutele de prelungire, gol de 1-3, dupa un sut frumos de la distanta.

In clasament, Steaua, Dinamo si Pandurii au toate 30 de puncte, fiind pe locurile 3-5. Pandurii vor juca luni acasa cu Petrolul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img