vineri, 26 aprilie, 2024

Steaua-Craiova:2-1

Distribuie:

Publicat:

Steaua Bucuresti a invins cu greu la CSU Craiova, scor 2-1, in primul meci de duminica din Liga 1, etapa cu numarul 8, stagiunea 2015/2016.

Steaua incepea bine prima parte si puncta in chiar minutul 19 prin Stanciu. Reusita decarului stelist a venit printr-o lovitura perfecta cu capul, in urma unei centrari bine tintite a lui Guilherme. Se putea termina 1-0 la pauza, daca Chipciu nu gresea grav in careu si il faulta pe Ivan, lucru care a dus la acordarea unei lovituri de la 11 metri pentru olteni.

Olteni care au profitat de aceasta sansa, marcand fara emotii prin Vatajelu, in minutul 39. Trebuie sa mai spunem faptul ca putin inainte de pauza, Chipciu a avut o mare ocazie, lovind bara din cativa metri.

Oaspetii au inceput mai greu partea secunda, dar si-au revenit putin dupa prima ora de joc, cand Filip suta extrem de puternic din afara careului, permitandu-i lui Balgradean o parada de zile mari.

Pana la urma, insistentele Stelei, care a mai lovit o data bara prin Varela in ultimele 20 de minute, s-au fructificat prin golul din minutul 85. Tade a marcat din penalti, o lovitura de la 11 metri obtinuta de Enceanu, care a fost faultat de Dumitras, fost stelist, in careu.

A fost victorie asadar pentru Steaua, una asteptata de ceva vreme de campioana (de 5 meciuri la rand mai exact), care face 13 puncte si urca pe 5 in Liga 1, la egalitate cu ASA Targu Mures.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img