joi, 28 martie, 2024

Stefan si Ionut au dat cartile pe fata: ”L-am tras deoparte, cand nu erau camere…” Ce probleme sunt intre cei doi si ce s-a intamplat intre cei doi razboinici cand nu erau filmati: Nimeni nu se astepta ca acest scandal sa existe

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce au fost invinsi de Faimosi, in echipa Razboinicilor a izbucnit un conflict, iar protagonisti au fost Stefan si Ionut, care si-au reprosat mai multe lucruri.

Desi Stefan a spus ca tensiunile s-au incheiat in echipa lor, acesta s-a plans de comportamentul lui Ionut.

”Din punctul meu de vedere, tensiunile sunt terminate. Vom incerca sa vorbim mai mult, sa fim mai liberi in exprimare.”, a marturisit Lupu.

”Daca noi vom fi sinceri unul fata de altul vom avea de castigat. Vreau sa ne spunem totul sincer.”, a mai spus Alex.

”Eu stiu de foarte mult ca are ceva cu mine, l-am tras deoparte si am vrut sa vorbesc cu el.”, a mai spus Stefan despre Ionut, care, de asemenea, a dezvaluit ca nu are ce sa vorbeasca cu el, pentru ca are doua fete.

”Eu cred ca ai aruncat foarte multe sageti fata de mine si eu nu am facut nimic. Ma simt inhibat fata de tine, pentru ca stiu ce gandesti despre mine.”, s-a mai plans Stefan.

”Unora nu le place ca tipi. Asta vreau sa spun, ca trebuie sa ne acceptam.”, a mai spus acesta.

De cealalta parte, insa, Alina si alti concurenti au spus ca ar avea nevoie de un lider.

CITESTE SI: Ce nu s-a vazut aseara: Cum au reactionat oamenii de acasa cand au aflat ca Stoica pleaca de la Exatlon? Asta e adevaratul motiv pentru care se intoarce acasa, chiar sotia lui l-a dat de gol: Cine ii va lua locul concurentului! A facut anuntul

Cosmin Cernat a anuntat ca Andrei Stoica va parasi competitia, din cauza problemelor de sanatate. Telespectatorii au fost tristi cand au aflat ca Andrei Stoica va pleca acasa si au postat mesaje pe retelele de socializare in care isi exprima regretul.

„Felicitari pentru tot ce ai facut pentru echipa, campionule!! O sa ne lipsesti! Multumim pentru tot, Andrei Stoica!!! Insanatosire grabnica!”, „Bravo Andrei pentru tot ce-ai facut. Insanatosire grabnica!!” sau „Felicitari Andrei… O sa ne lipsesti!!! Sanatate maxima!!!” sunt doar cateva dintre comentarii.

Andrei i-a incurajat pe Faimosi inainte de sa plece si le-a spus ca le va tine spatele de acasa si se va uita la ei mereu: „Trebuie sa ma duc acasa. Imi pare rau, va respect pe fiecare dintre voi si abia astept sa ne vedem acasa, Sunteti mari!”, a spus Andrei Stoica.

Andrei Stoica a trebuit sa renunte la competitia Exatlon care ii putea aduce 100.000 de euro, pentru ca s-a accidentat la picior. De cateva zile nu a mai concurat la nicio proba si nu a mai fost nici pe teren sa isi incurajeze echipa. Mai mult, Andrei a slabit peste 10 kilograme. Schimbarile sunt cu adevarat evidente, iar regimul alimentar ii periclita si cariera sportiva: „Andrei lupta la categoria grea, va avea si un meci important in toamna si este cu adevarat o problema pierderea de kilograme. Imi fac griji pentru el„, declara sotia lui Andrei la WOWbiz.

Anuntul facut de Bogdan Stoica, fratele lui Andrei Stoica de la Exatlon. Fanii sunt fericiti: „Te asteptam ca membru in echipa rosie”

Bogdan Stoica, fratele lui Andrei Stoica, a facut recent un anunt pe pagina personala de Facebook. Fanii nu au stat cu mainile in san si au reactionat imediat la postare. Bogdan Stoica este un luptator foarte bun si are multi fani, la fel ca fratele sau Andrei Stoica. De cand membrii ai Faimosilor au parasit Exatlon, s-au vehiculat foarte multe nume care ar putea reintregi echipa rosie. Recent, Bogdan Stoica a postat pe pagina personala de Facebook un anunt: „Ramaneti aproape, vesti bune in curand”, a scris el in mediul virtual.

Fanii luptatorului de MMA au reactionat imediat si au lasat foarte multe comentarii la postare:

„Hai, Bogdan la Exatlon. O sa fie o mare surpriza pentru fanii tai si ai lui Andrei”, „Sper sa fie vestea pe care toti o asteptam legata de Exatlon”, ” Te asteptam ca membru in echipa rosie”, „Sper din tot sufletul sa fie legat de Exatlon”, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor din mediul virtual

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img