vineri, 29 martie, 2024

Stiai cum o cheama in buletin pe Angela Similea? Solista are trei nume

Distribuie:

Publicat:

Angela Similea primeste azi numeroase mesaje de felicitare de la cei dragi, dar si de la fanii ei. Ei bine, artista are toate motivele sa se serbeze de Sf. Ion, intrucat, surpriza, interpreta poarta si acest nume de sfant.

Angela Similea (72 ani) are doua prenume si un nume in buletin, desi fanii, apropiatii si colegi nu au strigat-o niciodata altfel decat stim cu totii: Angela. Putini stiu ca indragita interpreta poarta si un nume de sfant, acela de… Ioana! Artista isi va serba onomastica azi, 7 ianuarie, in prezenta apropiatilor, asa cum obisnuieste de fiecare data.

Angela Similea s-a retras de ceva timp de pe scena, ultima ei aparitie in public, dupa trei ani de absenta, avand loc in martie 2018, la lansarea cartii scrise de Octavian Ursulescu, in memoria lui Titus Munteanu. In ultimii ani, artista a stat la fiul ei, Sorin Hilgen, stabilit cu familia in Statele Unite, insa ea a tinut sa precizeze ca niciodata nu va pleca definitiv din tara. Angela Similea a ramas vaduva in aprilie 2011, dupa ce sotul ei, Victor Surdu, a murit in urma unei boli necrutatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img