sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Strategii de castig la cazinou pentru gamblerii inteligenti!

Distribuie:

Publicat:

Cazinoul, indiferent că este amplasat în offline sau în online, este un factor de atracţie pentru oricine vrea să-și testeze norocul. Ajută din plin această idee şi faptul că oferta este una cu adevărat impresionantă, de natură să satisfacă gusturile oricărui tip de jucător. Indiferent însă de mărimea şi calitatea acesteia, un jucător va căuta adrenalina pe care jocurile de noroc o induc şi câştigul suprem, care să-l poziţioneze în topul celor mai buni jucători. Acest lucru însă nu vine numai cu ajutorul norocului, experienţa îşi spune cuvântul în acest caz şi cea mai mare parte din ea presupune aplicarea de strategii bine puse la punct menite să aducă câştigul mult aşteptat.

Foloseşte strategie sau nu te juca

Poţi accesa rapid Betano şi să alegi de acolo jocul care ţi se potriveşte cel mai bine! Acest lucru este însă de ajuns? Cu siguranţă nu, pentru că această alegere nu se face la întâmplare, este nevoie de puţină cercetare şi de abia în final se ia decizia de a juca un anumit joc. Şi dacă s-a decis accesarea unui anumit joc, este timpul să se aplice şi strategii.

Oricum, se spune să nu te apuci să joci dacă nu ai măcar o strategie în mânecă, aşa că aplică întotdeauna acest sfat. Dacă alegi jocul de ruletă pariază întotdeauna pe culoarea numărului sau pe faptul că este par/impar, iar pentru sloturi orientează-te către acele jocuri care au un RTP mare, care să-ți asigure câştigurile dorite. Strategia este până la urmă alegerea jocului care oferă cele mai mari şanse de câştig şi care să nu te lase fără fonduri în cel mai scurt timp. O strategie bine aplicată te va feri de această situaţie nedorită şi îţi va aduce cu siguranţă câştigul dorit.

Foloseşte regulile în avantajul tău

Jocurile care sunt ofertate într-un cazinou au regulile lor de bază, pe care un jucător cu experienţă le va cunoaşte cu certitudine. Acestea sunt clare, uşor de învăţat şi odată ce sunt deprinse vor oferi un avantaj incontestabil celui care le cunoaşte. Să presupunem că ai în faţă 2 jocuri de ruletă, unul european şi unul american şi va trebui să alegi unul dintre ele pentru a depune în pariu. Dacă nu cunoşti regulile acestora, eşti sortit încă de la început pierderii, pentru că te joci într-adevăr numai la noroc.

Dar, dacă ştii că regula celei europene spune că pe roată se găsesc 37 de diviziuni în timp ce pe cea americană numărul acestora este de 38, îţi vei reconsidera rapid poziţia. Vei alege imediat să joci la cea europeană, pentru că aici şansele tale sunt cele mai mari de a-ţi adjudeca un câştig. Dacă ai luat această decizie eşti pe calea cea bună, pentru că marginea de casă pentru ruleta europeană este de 2,72%, în timp ce pentru ruleta americană aceasta este aproape dublă, de 5,26%. Deşi nu pare a fi cine ştie ce diferenţă, în realitate pentru un jucător şansele de a obţine un câştig sunt mult mai mari pentru pariurile depuse la ruleta europeană, în detrimentul celei americane.

Jocuri cazino de evitat

De multe ori, jucătorii sunt prinşi în magia jocului şi uită adesea să îşi iau şi cele mai mici măsuri de precauţie. Acestea până la urmă ţin doar de o bună informare asupra jocului unde vrei să îţi testezi norocul, aşa că se cere să faci o mică prospecţie în ceea ce priveşte jocul accesat. Dacă alegi să joci blackjack, nu te repezi să alegi primul joc care ţi se oferă, pentru că poţi avea surpriza ca acesta să ceară o miză minimă de participare care o să îţi sece bugetul instantaneu, pentru că deja ai apucat să faci click pe butonul de pariere. Nu mai poţi retracta şi în cazul în care ai pierdut eşti obligat să suplimentezi bugetul şi poate să joci într-o altă zi.

Tocmai de aceea studiază cu atenţie care este oferta în materie de blackjack pe care siteul unde eşti client o oferă, vezi care sunt mizele minime şi maxime acceptate şi ia decizia numai după ce le cunoşti. În orice caz, specialiştii indică ca jocuri de evitat pe acelea care dau cele mai mici şanse de reuşită, jocuri de unde se remarcă ruleta americană, jocul de Keno, jocul de zaruri cunoscut sub denumirea de Craps sau Barbut şi Caribbean Stud Poker. Acestea sunt de departe jocuri care au cea mai ridicată margine de casă, care aduce în principal câştiguri cazinoului şi nu ţie.

Blackjack este jocul perfect

Dacă ai trecut de capcana de a accesa un joc cu o miză minimă pe care nu ţi-o permiţi, jocul de blackjack se poate dovedi soluţia perfectă. Jocul este unul simplu, rapid şi joci împotriva dealerului. Scopul este să faci întotdeauna un punctaj superior acestuia şi dacă se poate să ai parte de 21 cât mai des. Secretul este să ştii când să te opreşti şi când să mai ceri o carte, iar aici intelectul tău se poate dovedi de maxim folos.

În online, nimeni nu îţi pune la îndoială onestitatea şi număratul cărţilor este o acţiune perfect legală în acest mediu. Trebuie doar ca memoria să te ajute şi să te determine să iei cele mai bune decizii. Şi în acest joc cercetarea face toţi banii, aşa că observă care sunt mizele practicate, câte pachete de cărţi se folosesc în joc şi nu ezita să speculezi toate aceste informaţii utile în avantajul tău.

Profită de bonusuri

Cea mai bună strategie de câştig este să iei întotdeauna ceea ce ţi se dă cu titlu gratuit sub formă de bonusuri. Este politica cazinourilor online de a-şi fideliza clienţii, politică din care jucătorii se pot alege în mod real cu beneficii. Cel mai cunoscut tip de bonus este cel de client nou, care însă presupune o depunere din partea ta. Chiar şi aşa, banii depuşi se vor dubla de site şi în plus se vor acorda şi un număr mare de rotiri gratuite la sloturile din ofertă, număr care depăşeşte frecvent 100.

Apoi poţi avea parte de bonusurile aniversare, cele cedate de site cu ocazia diverselor evenimente sau cele care vin din transformarea punctelor VIP acumulate într-o anumită perioadă. Deşi mici ca şi valori, acestea contribuie din plin atât la consolidarea experienţei tale de jucător cât mai ales la cunoaşterea în profunzime a ofertei platformei online unde ai ales să fi client.

Concluzie

Strategiile sunt până la urmă câteva sfaturi de bun simţ care îşi vor dovedi eficacitatea micşorând pierderile şi crescând câştigurile dobândite la jocurile de noroc. Aplică-le cu încredere, fi pozitiv, pariază inspirat şi bucură-te de magia pe care doar jocurile de noroc o pot aduce!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img