miercuri, 17 aprilie, 2024

Strigat disperat al unei mame: “Salvati-mi fetita de balena albastra”

Distribuie:

Publicat:

Mama unei eleve a Colegiului Tehnic “Henri Coanda” din Targu-Jiu a cerut ajutor pe retelele de socializare dupa ce a depistat-o pe fiica sa cu rani pe brate. Adolescenta a jucat „Balena Albastra” deoarece parintii nu o lasau sa îsi petreaca timpul liber dupa plac. 
Adolescenta de 16 ani a fost descoperita cu rani pe brate de catre mama acesteia, potrivit MEDIAFAX.
Ulterior, eleva Colegiului Tehnic “Henri Coanda” din Targu-Jiu i-a marturisit mamei sale ca s-a zgariat cu un ac, dupa ce a cautat pe Internet informatii despre jocul “Balena Albastra”, întrucat parintii nu o lasau sa îsi petreaca timpul liber asa cum si-ar fi dorit.
Mama adolescentei, din comuna Balesti, sustine ca a alertat Politia, însa nu ar fi fost luata nicio masura.
“Ajutor! Am o fata de 16 ani, a intrat în jocul Balena Albastra, ce pot face sa îmi scap fata de moarte? Politia zice ca nu are ce sa faca, ce e de facut? Am gasit fata crestata pe mana în forma balenei, cu 14 taieturi, ce sa fac sa îmi salvez copilul? Îndrumati-ma!”, a scris mama Denisei pe Facebook.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Gorj declara ca s-au autosesizat în urma mesajului postat pe retelele de socializare.
“Ne-am sesizat din oficiu. Atat mama, cat si fiica au fost consiliate de psihologul IPJ Gorj si în continuare s-au luat masuri pentru ca fetita sa fie introdusa într-un program de consiliere psihologica, la scoala din care face parte”, a declarat,  pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.
Conducerea Colegiului Tehnic “Henri Coanda” a anuntat, la randul ei, ca va face verificari în acest caz dupa vacanta.
“Este eleva în clasa a 9-a. Vom face verificari dupa vacanta. Parintii nu au venit sa anunte la scoala. Noi avem consilierul scolar, care este foarte implicat în aceasta problema, de cand a devenit publica la nivel national.
Doamna a mers la fiecare clasa si a stat de vorba cu copiii. Actiuni la scoala s-au întreprins în acest sens, dar atata timp cat parintii nu spun sau prefera sa comunice pe alte canale, nu aveam de unde sa stim. Este un copil linistit. Un copil bun, stiu ca învata bine. Trebuie sa discutam si analizam”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul adjunct al Colegiului Tehnic “Henri Coanda” din Targu-Jiu, Cristina Tauru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img