vineri, 19 aprilie, 2024

Substante anabolizante ascunse in lada de scule a unui automarfar

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera si  inspectori vamali din PTF Albita au descoperit, ascunse in lada de scule si sub patul soferului unui automarfar, 32.500 tablete si aproximativ 1.000 flacoane de substante incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

In noaptea de 25 martie, in jurul orei 01.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, Alexei B., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 56 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format din cap tractor si remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculelor si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse in lada de scule si sub patul soferului, 32.500 tablete si 990 flacoane de substante incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii substantelor anabolizante descoperite si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 33.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img