vineri, 29 martie, 2024

Surpriza la Antena 1! Alex Velea, concendiat de la “Acces Direct”

Distribuie:

Publicat:

De ieri, 7 ianuarie, emisiunea “Acces Direct” incepe un nou sezon la Antena 1. In 2019, telespectatorii au parte de o surpriza: dupa doar un sezon in calitate de co-prezentator, Alex Velea a parasit formatul show-ului. Vestea vine la doar doua zile dupa ce Alex Velea a marturisit in cadrul unui interviu ca se intoarce la job-ul cu program fix de luni pana vineri incepand de la ora 17:00 pana la 19:00.

E oficial! Sezonul de la “Acces Direct” care incepe azi la Antena 1 este intr-o noua formula de prezentare! Fara Alex Velea in calitate de co-prezentator, relateaza spynews.ro. Conform sursei citata, proiectele muzicale in care e implicat nu i-au mai permis acestuia sa se ocupe si de emisiunea care ruleaza zilnic la Antena 1. Astfel, in viitorul apropiat iubitul Antoniei se va concentra mai mult pe cariera.

Va reamintim ca in urma cu doar doua zile, Alex Velea a facut o declaratie care nimic nu prevestea anuntul aparut azi in presa din Romania. “Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni pana vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colega foarte buna si o prietena adevarata, mi-e super draga, am de invatat de la ea, relatia noastra de amicitie este intr-un continuu progres, imi place”, a spus Alex Velea pentru libertatea.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img