vineri, 29 martie, 2024

Surpriza uriasa in showbiz. Andreea Balan si George Burcea, din nou impreuna. Ce doi s-au dat de gol pe Internet

Distribuie:

Publicat:

Au trecut mai bine de 4 luni de când Andreea Bălan și George Burcea au luat decizia care a șocat o țară întreagă. Cei doi au decis să recunoască în fața oamenilor că relația lor nu mai funcționează și au anunțat că s-au despărțit, la numai 5 luni de la nunta de poveste.

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună

Acum, cei doi s-au întâlnit din nou față în față și au petrecut împreună Ziua Copilului, alături de cele două fetițe pe care le au împreună, care sunt singurele motive pentru care actorul mai calcă în casa cântăreței. Se pare, însă, că foștii parteneri au decis să lase la o parte sentimentele negative și să arate ca o familie măcar de 1 iunie, pentru ca micuțele Ella și Clara să nu simtă lipsa tatălui.

Semnele care i-au dat de gol pe Andreea Bălan și George Burcea că au fost împreună luni au fost fotografiile pe care ambii le-au postat pe rețelele de socializare, alături de fetele lor. În ceea ce o privește pe artistă, acesta a urcat pe Instagram mai multe clipuri video alături de fetițele ei, în care părea extrem de fericită. La rândul lui, actorul a postat un videoclip din același loc, pe InstaStories, unde apărea tot lângă Ella și Clara. 

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img