vineri, 19 aprilie, 2024

SURSE: DNA pregateste o “PLOAIE DE DOSARE” pentru acest sfarsit de an!

Distribuie:

Publicat:

In nebunia alegerilor si a ceea ce a urmat s-a cam uitat ca lupta anticoruptie continua in ciuda tuturor atacurilor la adresa Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Surse judiciare vorbesc de adevarate surprize pentru sfarsitul anului.

Se pare ca tot ceea ce s-a muncit in anul care tocmai trece va fi trimis spre instante si in prima parte a anului viitor posibil sa avem si primele condamnari. Unele dosare cu nume grele s-au inmultit deja in mai multe cauze distincte si surprizele vor fi foarte interesante, informeaza stiripesurse.ro.

Un capitol aparte il reprezinta pestii care au stat la adapost in iuresul care a trecut peste Romania. Au crezut ca au scapat, dar lucrurile stau tocmai invers. Si aici surprizele se vor tine lant… daca se mai pot numi surprize.

Citeste si: RASTURNARE DE SITUATIE in cazul medicului Burnei. Judecatorul nu mai suporta si rupe tacerea. Lovitura pentru procurori

La vedere… unii puternici ai zilei au dat locurile grase castigate in vara la alegerile locale pe locuri mai putin interesante din punct de vedere financiar pe locuri cu protectie sporita in Parlament. Si aici surprizele sunt ca si facute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img