vineri, 19 aprilie, 2024

Sustinatori-surpriza pentru Alianta Vestului! Ioan Rus, alaturi de Victor Ponta, sprijina demersul liberalilor: ‘Sa nu omoram proiectul inainte sa se nasca’

Distribuie:

Publicat:

Ioan Rus le-a transmis celor care critică Alianța Vestului să-i dea o șansă, pentru că altfel nu se va știi dacă este sau nu capabilă să facă ce a promis. Rus a fost prezent alături de Victor Ponta la conferinţa pe care acesta a susţinut-o joi la Cluj-Napoca.

“Niciodată, în afara comunităţii din Cluj, nu o să ştie cel de la Bucureşti care e calea cea mai bună pentru clujean. Să nu omorâm proiectul înainte să se nască pentru că nu o să aflăm (…) Nu o să aflăm dacă ar fi putut face ceva sau nu”, a spus Rus, conform monitoruldecj.ro.

Şi Victor Ponta a declarat că susţine Alianţa Vestului. “Eu m-am exprimat public în favoarea acelor iniţiative, cum este Alianţa Vestului între cele patru oraşe. Nu contează din punctul meu de vedere că primarii sunt de la PNL sau din alt partid. Contează că eu am citit documentul, am văzut că e vorba de dezvoltare, de proiecte de dezvoltare şi modernizare pe care aş vrea să le văd şi la Târgu Jiu, la Constanţa, la Iaşi. Mi s-a părut o mare idioţenie discursul acela că cei patru primari din Cluj, Oradea, Arad şi Timişoara vor să rupă ţara. Sincer, pot să îl critic pe domnul Boc pentru activitatea sa ca prim ministru, dar nu mi-am închipuit vreodată că vrea să rupă ţara", spune Ponta.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img