marți, 23 aprilie, 2024

Sustine echipa huseana ACS HUSANA – cumpara biletele virtuale si poti câștiga unul din cele 3 vouchere – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sustine echipa huseana ACS Husana si clubul sportiv prin cumpararea unui bilet virtual . Biletele se pot gasi in link-ul urmator :bilete.ro/acs-husana-husi-sporting-juniorul-vaslui

Totodata, ACS Husana, impreuna cu cei trei sponsori #MagazineleTop, #AnveBas si #AutoAsy, organizeaza un mega concurs prin care poti castiga unul din cele 3 vouchere . Pentru mai multe detalii citeste anuntul de mai jos postat pe reteaua de socializare de ACS HUSANA :

 

 

“ ACS Husana-Sp.JuniorulVaslui

bilete.ro/acs-husana-husi-sporting-juniorul-vaslui

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>Dragii nostri, sustinerea voastra a fost intotdeauna la cote mari, iar de astazi punem bilete virtuale in vanzare bilete.ro/acs-husana-husi-sporting-juniorul-vaslui, pentru a ne fi alaturi in drumul nostru frumos.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>Cu totii avem sansa, sa sustinem cu toata fiinta noastra echipa de suflet, de aceea va rugam sa intrati pe link bilete.ro/acs-husana-husi-sporting-juniorul-vaslui, si sa achizitionati bilete virtuale si sa va sustineti clubul.

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>Bineinteles, va intampinam impreuna cu partenerii nostri si cu un MEGACONCURS:

<!–[if gte vml 1]>

<![endif]–>La 5 bilete cumparate, trimiti poza cu achizitionarea lor, pe PAGINA FB. ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV HUSANA la sectiunea MESAJE si intri direct la tragerea la sorti de duminica, oferita de partenerii nostri :

MagazineleTop ofera la 10 castigatori vouchere de reducere 10% la cumparaturi in valoare minima de 150 lei.

AnveBas vulcanizare ofera la 10 castigatori vouchere de reducere la schimbul cauciucurilor de iarna/vara din acest sezon de 50%, iar la alti 10 castigatori de 25%.

AutoAsy ofera la 10 castigatori vouchere de reducere 10% la cumparaturi piese auto in magazin.

ImpreunaPentruSoldOut “ se arata in mesajul de pe reteaua de socializare

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img