joi, 25 aprilie, 2024

Sute de familii vasluiene nu au apa calda. Vezi motivul

Distribuie:

Publicat:

Vasluienii racordati la sistemul centralizat de incalzire primesc agent termic, dar nu si apa calda. Pentru ca ar fi prea costisitor sa plateasca furnizarea apei calde luna de luna, oamenii prefera sa incalzeasca apa la aragaz atunci cand au neaparat nevoie de apa calda, in rest folosind apa rece. Si in acest sezon rece, societatea care se ocupa de furnizarea caldurii in sistem centralizat, Termprod, asigura caldura in locuintele a peste 700 de familii, la pretul de furnizare care a fost practicat si iarna trecuta, pret subventionat de Consiliul Local.

„Nu avem probleme de furnizare, toti cei bransati la sistemul centralizat primind caldura in parametri normali pentru aceasta perioada. Incalzirea se face pe durata intregii zile. Pretul de productie al gigacaloriei este 470 de lei, iar pretul platit efectiv de populatie este de 180 de lei, diferenta fiind subventionata de Consiliul Local. La aceasta data, de apa calda beneficiaza doar apartamentele tip ANL”, a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacsu.

Pentru luna noiembrie, la nivelul municipiului Vaslui au fost deja validate 140 de cereri depuse de persoanele care doresc ajutoare de caldura. Fata de anii trecuti, numarul beneficiarilor de ajutoare pentru caldura este mai mic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img