joi, 28 martie, 2024

Tanara din Bucuresti, talharita: Nu m-a lasat sa-i dau tot, pentru ca a inceput sa ma bata!

Distribuie:

Publicat:

Numarul important de cazuri de furturi, violuri sau talharii petrecute in ultimul timp, ne fac sa spunem ca Romania pare sa fie cuprinsa de un val de infractiuni aproape fara precedent.

O tanara din Bucuresti a relatat pe contul sau de Facebook modul in care a fost  talharita si batuta, in urma cu o saptamana, dupa ce a fost urmarita de un barbat necunoscut.

Tanara care a fost batuta si jefuita spune ca s-a gandit mult daca sa faca publica intamplarea prin care a trecut, desi nu isi doreste sa 

”Stiu ca nu sunt singura „nebuna” care merge pe strada dupa ora noua seara prin Bucuresti si de multe ori cu castile in urechi. Acum o saptamana si ceva ma duceam spre casa, undeva in jur de ora 22:40, eram chiar la 5 minute de casa, pe o strada foarte ok. Strada care are chiar un paznic (politist local din ce am inteles) constant pentru o stare civila. Plus ca e si un liceu acolo.

Intrand pe strada am simtit ca cineva ma urmareste. M-am uitat usor in spate si l-am vazut pe acest “domn”. In acel moment mi-am dat seama ca ceva se va intampla si ca nu o sa fie frumos, asa ca mi-am oprit muzica din casti si m-am uitat in fata sa vad daca este cineva pe strada. Nu era nimeni altcineva.

Domnul a venit in spatele meu, m-a depasit si s-a postat la maxim un metru distanta in fata mea. Eu m-am blocat, iar el mi-a zis trei lucruri in trei secunde:

Ai bani?  Cat este ceasul? Da-mi tot! 

Nu m-a lasat sa-i dau tot, pentru ca a inceput sa ma bata. Eu nu am stiu ce sa fac, decat sa tip dupa ajutor si sa-l musc de mana. Cred ca a durat 2-3 minute toata treaba, ca apoi sa iasa paznicul si sa il fugareasca, dar “domnul” deja ma batuse serios si imi furase si telefonul dupa ce mi-a rupt fusta. Din pacate, paznicul nu a reusit sa-l prinda.

In fine, ideea e ca se intampla cazuri de genul, chiar daca reactia multor oameni a fost “dar asta parca se intampla acum 20 de ani”. Oh, well, se intampla si cel mai nasol e sentimentul ala de panica cand te duci spre casa, chiar daca e cat de cat lumina afara si sunt oameni pe strada. Voi astia care mergeti mult pe jos, asa cum mergeam eu, acum 2 saptamani, eu zic sa fiti mai atenti.

De la aceasta intamplare am vazut mult prea multi dubiosi prin jurul meu, iar panica asta e cam urata, iar ochiul meu nu a aratat prea bine saptamana trecuta. Si da, am fost la politie. Si da, am dat declaratii si am incredere ca il vor prinde. Sper.

Si nu, nu e un mesaj de compasiune and stuff, e un mesaj de atras atentia. Shitty things can happen, chiar daca nu te astepti. Iar un pepper spray in geanta s-ar putea sa ajute, habar nu am. Be careful!”, relateaza Alexandra Popescu, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img