vineri, 29 martie, 2024

Tanara lovita si injurata de doi ghiolbani, asa-zisi paznici de spital: “M-a lovit cu palma. Ceilalti colegi ai lui radeau” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

O tanara de 19 ani din Craiova a fost abuzata pe paznicii Spitalului Judetean din Craiova. Tanara sustine ca a fost la spital sa isi viziteze iubitul, cand a fost agresata verbal si fizic de doi paznici ai unitatii medicale.

Tanara sustine ca a fost impinsa si lovita de unul dintre agentii de paza ai Spitalului din Craiova. „Am intrat in spital pe la Poarta 2. Erau foarte multi oameni acolo si eu le-am explicat de ce vreau sa intru si nu m-au lasat, m-au bagat undeva jos cu multe persoane si apoi m-au chemat la ei si mi-au facut semn sa urc. Am urcat eu cu inca cateva persoane. Am urcat pana la etajul 4. Am ramas pe hol si asteptam sa vina asistentul sa imi spuna ce trebuie sa fac. Intre timp au venit baietii respectivi, care si ei erau jos cand mi s-a facut semn sa urc. Mi-au zis sa cobor, ca nu inteleg, ca imi bat joc de ei. Dansul m-a tot impins si l-am intrebat de ce ma atinge si s-a enervat. La un moment dat am simtit ceva peste fata, nu stiu sigur daca m-a lovit cu palma. Mi-am luat telefonul si am inceput sa filmez. A inceput sa imi dea peste mana si m-a injurat. In acest timp, ceilalti colegi ai lui radeau”, a declarat Maria Udrea pentru jurnalulolteniei.ro.

Tanara a mai relatat ca a mers la Sectia 2 de Politie din Craiova si initial, afirma ea, i s-a spus ca poate depune plangere dar ca totul s-ar putea intoarce impotriva ei intrucat nu ar avea voie sa filmeze in spital. Jurnalistii de la jurnalulolteniei.ro sustin ca si medicii s-au plans, sub protectia anonimatului, de comportamentul paznicilor: „Ei vad cand sunt probleme cu apartinatorii, avem camere de supraveghere, dar nu vin imediat. Abia dupa ce ii sunam se misca. Iar cand vin spun ca n-au ei ce sa faca. Unii sunt obraznici si cu noi”.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean a declarat ca se vor lua masuri impotriva agentilor de paza. „Din imagini se observa cu usurinta ca agentul de paza nu a actionat conform regulamentului intern si nici legislatiei aratand un comportament agresiv fizic si verbal fata de apartinatoare. Acest comportament nu poate fi justificat in niciun fel. Nu agreem acest comportament. Spitalul va solicita lamuriri agentului de paza implicat in acest incident si de asemenea firmei de paza si se vor lua masuri in consecinta”, a declarat dr. Cristiana Geormaneanu, purtator de cuvant al SJU Craiova pentru jurnalulolteniei.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img