vineri, 29 martie, 2024

Tatăl Raisei, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni, mesaj tranșant pentru agentul de poliție: „A dat cu piciorul și a lovit-o ca pe un câine”

Distribuie:

Publicat:

Bărbatul a făcut noi declarații, după audierile care au avut loc astăzi.

Raisa Nicoleta, copila în vârstă de 11 ani, care a murit pe trecerea de pietoni, după ce un agent de poliție a lovit-o din plin cu autospeciala și a aruncat-o la 50 de metri față de locul impactului, a îndoliat întreaga țară.

Cei mai afectați, bineînțeles, sunt părinții copilei, care au rămas fără cea mai importantă ființă din viața lor. Au fost anunțați că fiica lor a decedat în drum spre casă, iar de atunci viața lor s-a dărâmat. Raisa a fost înmormântată sâmbătă, 15 ianuare, iar agentul de poliție care a comis tragedia este în continuare anchetat de colegii săi. 

Astăzi a avut loc o nouă rundă de audieri, iar tatăl Raisei cere și speră să i se facă dreptate fiicei sale, plecate prea repede din această lume.

Mai mult, bărbatul i-a transmis un mesaj tranșant agentului de poliție care i-a omorât pe trecerea de pietoni copilul!

Tatăl copilei ucise pe trecerea de pietoni îi bate obrazul polițistului care a omorât-o 

Bărbatul nu și-a revenit nici acum din șoc și spune că el, în numele familiei sale, are un mesaj pentru cel care i-a ucis în urmă cu câteva zile fiica pe trecerea de pietoni.

Bărbatul îi reproșează agentului de poliție că a dat cu piciorul în ea și a lovit-o „ca pe un căine”, în loc să o ajute. Ba chiar după toate aceste evenimente nefericite nu a sunat nici măcar o dată să-și ceară iertare pentru ceea ce a făcut și nici nu le-a transmis măcar condoleanțe. 

„E foarte greu pentru noi pentru că ne-am pierdut îngerașul, dar avem un mesaj pentru domnul polițist, că ar fi trebuit să fie om, să nu dea cu piciorul să o lovească ca pe un câine, ci să

încerce să o ajute și să o salveze și să nu uite că și el va avea copii și probabil Dumnezeu va avea grijă.

Continuarea pe wobwbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img