vineri, 19 aprilie, 2024

Tatal Andreei Balan, reactie neasteptata despre starea artistei dupa ce a suferit un stop cardio-respirator

Distribuie:

Publicat:

Familia Andreei Balan trece prin clipe grele dupa ce artista a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. Tatal cantaretei este ingrijorat si a declarat ca merge la clinica sa afle exact ce se intampla cu fiica sa.

Sandel Balan locuieste la Ploiesti si a declarat ca vine la Bucuresti sa-si viziteze fiica la clinica.
”Nu stiu, eu stau la Ploiesti. Acum ma pregatesc sa ma duc si eu la clinica. Eu am vorbit doar cu sotia si mi-a zis ceea ce stie toata lumea. Ca e la terapie intensiva si ca e bine. Eu am vorbit si aseara si azi-noapte si de dimineata. Cu George n-am mai vorbit de dimineata. E cu ea probabil, acolo. Nu stiu nimic, vreau sa stiu si eu, sa vad concret ce se intampla”, a spus Sandel Balan, pentru spynews.ro.

Ce spun doctorii despre starea de sanatate a Andreei Balan

"Este in stare stabila, echilibrata din punct de vedere al functiilor vitale, supravegheata de echipa medicala. A putut fi vizitata familie si a discutat cu ei, va fi supravegheata de medici in urmatoarele zile. Este la terapie intensiva. Copilul este bine. Incidentul care s-a petrecut in timpul cezarienei e unul foarte rar, care nu poate fi prevazut prin investigatiile anterioare, undeva in jur de 1 la cateva zeci de mii de cazuri se intampla", a declarat un doctor din clinica respectiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img