joi, 28 martie, 2024

Tavi Clonda a dat din casa: “Toate camasile mi le ia, toate tricourile, nu mai am nimic pe acasa!”. Iata ce replica a avut Gabriela Cristea

Distribuie:

Publicat:

Deranjata de faptul ca incepe deja sa ia proportii, Gabriela Cristea si-a exprimat regretul ca nu a reusit sa imbrace astazi o rochie superba pregatita de stilist pentru emisiune.

Astazi aveam o rochie superba, cu care sa vin la emisiune! Mi-o pregatise stilistul, mi-o aranjase, era o frumusete! Si dau sa ma imbrac si ma imbrac si ma imbrac pana cand la un moment dat incepe sa se opinteasca! Si dai si lupta si suge burta, dar n-ai cum! Intr-un final am zis: ai fost frumoasa, la anul scrie pe tine! In viata intotdeauna exista avantaje si dezavantaje!“, a spus Gabriela Cristea.
Incercand sa se consoleze cu gandul ca dupa nastere va reusi sa revina la silueta dorita, Gabriela Cristea a exclamat ca s-a obisnuit cu ideea si a inceput sa adore rochiile largi, stil sac, la care recurge in ultimul timp.

Dupa ce sotia sa si-a exprimat dorinta de a imprumuta tricoul lui, Tavi Clonda a dezvaluit ca acasa, Gabriela a iceput sa-i poarte hainele.”

Toate camasile mi le ia, toate tricourile, nu mai am nimic pe acasa!”, a spus Tavi Clonda. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img