marți, 16 aprilie, 2024

Te dor picioarele destul de des? Acest remediu banal din batrani te va ajuta mai mult ca sigur

Distribuie:

Publicat:

Cativa ani in urma durerile de articulatii erau caracteristice pentru persoanele de o anumita varsta. Acestea apareau dupa varsta de 50 de ani si necesitau tratament medicamentos si naturist. Acest regim complex deseori promitea rezultate eficiente, chiar si insanatosire deplina.

Astazi, insa, de aceste dureri sufera si alte categorii de varste. Persoanele de aproximativ 30 de ani se plang de dureri permanente de spate. Cauza este modul de viata.

Ce se va intampla atunci la 50 si 60 de ani? Probabil doriti sa va bucurati din plin de corpul dvs. inca multi ani inainte. Iata solutia! Cataplasmele cu ghimbir va vor ajuta sa invingeti afectiunile deja dupa primul curs de tratament. Substantele active ale ingredientului principal scot durerea si inflamatia. Chiar si scepticii folosesc aceste remediu pentru a-l critica ulterior. Insa nici unul nu a spus ca aceste cataplasme nu l-au ajutat.
Cum se fac cataplasmele?

Inainte de a incepe procedura, asigurati-va ca aveti tot necesarul. Cataplasmele cu ghimbir ajuta la ameliorarea durerilor de spate, reumatism, inflamatii si boli cronice. Mai mult, acestea ajuta la dizolvarea pietrelor din fiere si rinichi.

Aveti nevoie de:

    1 l de apa
    120 g de radacina de ghimbir proaspata
    cratita
    razatoare
    prosop
    punga de bumbac
    manusi de cauciuc

Mod de preparare:

Umpleti cratita cu apa. Incalziti-o la foc timp de cateva minute. Imbracati manusile. Dati prin razatoare ghimbirul. Puneti compozitia obtinuta in punga de bumbac. Legati-o. Punga este gata. Stoarceti lichidul din punga cu ghimbir in cratita cu apa. Puneti si insusi punga in cratita. Lasati-o sa stea 2-3 minute. Apoi luati cratita de pe foc. Scoateti punga, stoarceti sucul. Ati obtinut 1 litru de apa de ghimbir.

Inmuiati un prosop curat in apa de ghimbir. Stoarceti-l pana nu va curge lichid din el. Aplicati prosopul pe zona dureroasa. Inmuiati un alt prosop si aplicati-l peste celalalt. In acest mod caldura se va pastra mai mult timp. Asteptati cateva minute. Repetati procedura pana pielea se va inrosi (de la 5 la 30 de minute).
Beneficiile ghimbirului

O radacina nu prea mare de ghimbir contine mai mult de 400 de nutrienti! Da, este un condiment dulce-iute si foarte folositor. Ceaiul din ghimbir rarefiaza sangele si imbunatateste oxigenarea creierului. Ghimbirul se foloseste pentru eliminarea toxinelor din organism si previne bolile oncologice.

In tarile din Asia este folosit pentru tratarea afectiunilor articulatiilor. Infuziile, cataplasmele si tincturile stau la baza tratamentului. Deci este binevenit sa preluam aceasta traditie.

Pentru a mari efectul cataplasmelor medicii naturisti recomanda sa se consume concomitent si infuzie sau ceai de ghimbir. Nu faceti aceasta procedura inainte de somn, deoarece bauturile din ghimbir provoaca insomnie. Cumparati chiar azi radacina de ghimbir si aplicati cataplasme pe zonele dureroase. Veti fi incantat de rezultat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img