joi, 28 martie, 2024

Ștefan Bănică o umilea pe Andreea Marin? Ce pățea diva dacă avea tupeul să-i răspundă

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu mai mult timp Sabin Ivanof a făcut declarații de-a dreptul șocante cu privire la mariajul dintre cei doi. Potrivit acestuia de fiecare dată când Andreea Marin îi răspundea lui Ștefan Bănică, cântărețul o lovea.  Sabin Ivanof a declarat că, în timp ce el și Simona Pătruleasa se aflau într-o vacanță la Madrid alături de cei doi, au văzut-o pe Andreea Marin într-o ipostază șocantă din cauza violențelor la care o supunea soțul său.

”(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, declara Sabin Ivanof.

Ștefan Bănică o umilea pe Andreea Marin, toți apropiații acestora știau acest lucru

Sabin Ivanof a mai adăugat faptul că toți apropiații cuplului știau de tratamentul pe care Bănică il aplica Andreei Marin.

”Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, că să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund” a spus Sabin Ivanof, la un moment dat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img