joi, 28 martie, 2024

Tehnicianul echipei Poli Iasi, Mircea Rednic: Sunt fericit. La 2-2 nu mai stiam pe cine sa injur, pe cine sa bat, sa ma bat singur…

Distribuie:

Publicat:

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, a declarat miercuri seară, după calificarea în semifinalelor Cupei României, că este fericit, el menţionând că atunci când Universitatea Craiova a egalat pe final nu ştia cum să reacţioneze, anunță news.ro.

“Sunt fericit, mă bucur pentru băieţi. Ştiu că sufereau, muncă multă, sacrificii şi rezultatele nu veneau. Au venit într-un meci în care noi ne-am califcat în semifinale. O victorie muncit-, poate şi mai frumoasă pentru că am înscris în ultimul minut de prelungiri. Dar mi-aş fi dorit să nu ajungem acolo. Am avut 2-0, puteam să facem şi 3-0. Nu ne-am relaxat, Craiova este o echipă puternică, ne-a apărat foarte bine. Nu pot decât să-I felicit pe jucători pentru efort. La 2-2 nu mai ştiam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat singur…”, a spus Rednic în direct la Digi Sport.

Formaţia Poli Iaşi s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, învingând în sferturile de finală, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, scor 3-2. Ieşenii au condus cu 2-0, pe final au fost egalaţi la 2-2, însă în minutul 90+2 au înscris din nou şi au obţinut astfel victoria.

Au marcat Breeveld ’13, ‘90+2, Horşia ’42 pentru învingători şi Nistor ’54 (penalti), ’90 pentru Craiova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img