vineri, 19 aprilie, 2024

Temperaturi crunte in Romania

Distribuie:

Publicat:

Ger cumplit sambata dimineata in Romania: cea mai scazuta temperatura inregistrata la ora 9 era in varful Toaca din Ceahlau.

Temperaturi crunte sambata dimineata la ora 9: cel mai frig era in Creahlau, minus 24 de grade, urmat de Petrosani – minus 22 grade si Stana de Vale, minus 21 de grade.

La MiercureaCiuc, polul frigului in mod obisnuit, au fost doar minus 10 grade.

Sambata, vreme deosebit de rece, cu temperaturi maxime cuprinse intre minus 8 si zero grade, transmit meteorogii Realitatea TV.

Cerul va fi variabil, mai mult noros in regiunile estice si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, iar spre seara si in sud-vest, iar pe arii restranse va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-vestice, pe litoral, in delta si la munte.

Si in capitala avem parte de temperaturi modeste. In conditii de cer variabil termometrele vor indica la amiaza minus 4, minus 2 grade.

La munte vreme geroasa, mai ales dimineata si noaptea. Peste zi nori in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, iar dupa-amiaza si noaptea si in Muntii Banatului, unde iar pe arii restranse va ninge slab.

Vantul va avea intensificãri temporare, cu precadere pe creste. La amiaza termometrle vor indica minus 7 grade la Paltinis, minus 8 la Predeal si Semenic, minus 10 la Sinaia, minus 5 la Stana de Vale si minus 18 sus pe Ceahlau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img