joi, 28 martie, 2024

Tensiuni in tabara Faimosilor de la Survivor Romania 2021, dupa ce Alexandra Stan a fost nominalizata! „O sa se calce pe cadavre”

Distribuie:

Publicat:

Primele tensiuni au apărut în tabăra Faimoșilor, după ce Alexandra Stan de la Survivor România a fost nominalizată de Jador la consiliul de eliminare

Deși Faimoșii de la Survivor România 2021  încearcă să pară uniți pe teren și atunci când dau ochii cu echipa adversă, Razboinicii, se pare că nu curge doar lapte și miere între mebrii echipei roșii. Din păcate, au început să apară tensiuni între vedetele din competiția din Republica Dominicană, iar discuțiile aprinse au apărut imediat după ce Jador a fost desemnat cel mai votat concurent din echipa lor. 

În consiliul de eliminare, Jador , fiind preferatul publicului, a fost nevoit să facă o nominalizare. Artistul a nominalizat-o pe Alexandra Stan, dar și-a cerut scuze de la ea imediat după ce i-a pronunțat numele și a spus în fața tuturor că își dorește ca ea să rămână în comepetiție și că speră că va fi salvată de la eliminare. Deși artista a declarat chiar atunci că îl apreciază foarte mult pe artist și că nu este deloc dupărată pe el pentru decizia lui și, mai ales, că și

ea s-ar fi nominalizat dacă era în locul lui, reacțiile acide nu au întârziat să apară. 

Primele reacții din tabăra Faimoșilor de la Survivor România după ce a fost nominalizată Alexandra Stan 

"Eu nu as fi votat-o pe Alexandra Stan. Nu mă așteptam 100% să fie Jador. Eu aș fi vrut să iasă Alexandra cea mai votată, eram curios ce votează.",a spus Zanni.

"El a zis că a fost discutat, ca a fost o decizie a echipei", a zis Alexandra Stan.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img