marți, 23 aprilie, 2024

Tensiuni mari la Vama Albita pe zona camioane, coloana s-a mișcat 80 de metri in 12 ore. Vameșii și polițiștii de frontiera acuzați ca fac treaba cu “frana de mâna trasa”- FOTO

Distribuie:

Publicat:

Nervii șoferilor de autocamioane sunt întinși la maxim in Vama Albita, pe sensul de intrare in România dinspre Republica Moldova. Sunetul claxoanelor pe coloana imensa este auzita din localitatea Rasesti. Conform surselor noastre, in ultimele 12 ore coloana s-a mișcat nu mai mult de 80 de metri. Unii au deja o pauza de 20 de ore de când stau in coada și încă nu au intrat in punctul vamal.

“ Este o bătaie de joc ce se întâmpla aici , va spun sincer draga domnule. Schimburile de tura se fac cu pauze de ore întregi. Nu stiu cine manageriază aceasta frontiera dar este o bătaie de joc și o absoluta delăsare pe bani publici . Dacă ești plătit pentru un serviciu trebuie sa îți îndeplinești sarcinile, eu așa știu. Din pacate , Vama Albita este “ stat in stat”, fiecare face ce vrea, trece tura, la sfârșitul lunii luam salariul și trăiesc fericiti pana la adânci bătrâneți și construiesc palate in timpul liber. Noapte buna, România !”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img