joi, 28 martie, 2024

Tensiuni mari între Simona Halep şi Toni Iuruc. Gestul soţului ei a enervat-o la culme pe sportivă

Distribuie:

Publicat:

 

Au apărut tensiuni mari între Simona Halep şi Toni Iuruc. Gestul soţului ei a enervat-o la culme pe sportivă și nu i-a mai păsat că este în public, chiar în timpul meciului. Simona Halep, locul 15 WTA, a terminat dramatic turneul Australian Open 2022, după ce pierdut în fața franțuzoaicei Alize Cornet, 61 WTA, cu scorul de 4-6, 6-3, 4-6.

Ce l-a pus Simona Halep pe Toni Iuruc să facă chiar în timpul meciului cu Alize Cornet. Soțul s-a conformat imediat

Simona Halep a avut un moment de răbufnire în timpul meciului cu Alize Cornet, pierdut cu scorul de 4-6, 6-3, 4-6, când a simțit nevoia să-și pună soțul la treabă. De partea cealaltă, Toni Iuruc a reacționat pe loc.

Simona Halep a avut parte de un meci dificil contra franțuzoaicei Alize Cornet, în optimile de la Australian Open. Confruntarea acestora s-a jucat la ora 14:20, ora locală, în timp ce termometrele arătau la umbră peste 33 de grade Celsius.

Simona Halep, epuizată fizic

Simona Halep a fost epuizată după primul set pierdut cu 6-4. Astfel, sportiva noastră a acuzat crampe și oboseală. După asta, în setul secund a strigat: „Mor!”.

De asemenea, alături de staff-ul jucătoarei de tenis din Constanța, în tribune, s-a aflat și Toni Iuruc, soțul ei. Astfel, tot în cel de-al doilea game, Simona Halep și-a revărsat toată supărarea pe soțul ei, asta după ce a văzut că s-a făcut liniște în lojă. „Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep clar și răspicat.

Toni Iuruc a trecut la fapte

Toni Iuruc a înțeles ce trebuie să facă și s-a conformat. S-a ridicat în picioare și și-a aplaudat puternic soția. Și staff-ul Simonei Halep s-a conformat și a început să o susțină zgomotos. Chiar și așa, Simona Halep a răbufnit din nou. „Nu pot să-l mișc, degeaba haide!”, a spus Simona Halep către staff-ul său.

Simona Halep nu a avut reproșuri doar pentru soț și staff, mu s-a iertat nici pe ea însăși. Românca a putut fi auzită de mai multe ori certându-se singură.

Simona Halep s-a certat singură

„Cum te-ai gândit să dai pe centru. Te rog, deschide terenul, te rog!” și-a spus Simona Halep la 3-3 în primul set, returnând un forehand în fileu.

După asta, Simo a încercat să se convingă singură că este timpul să accepte atuul adversarei sale și să nu mai preseze pe reverul acesteia. „Înțelege că dă mai bine cu reverul. Înțelege odată, înțelege!”, și-a spus Simona Halep.

Sorana Cârstea merge în optimi

Pe de altă parte, Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open 2022, după ce a înfrânt-o pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 11 WTA, în trei seturi. Asfel, acum, Sorana Cârstea o va înfrunta pe Iga Swiatek, locul 9 WTA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img