vineri, 29 martie, 2024

Tensiuni pe dealurile de la Plotonesti intre Comcereal si micii fermieri – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Au fost tensiuni intre actuala conducere a fostului Comcereal si micii fermieri de pe dealurile localitatii Plotonesti, comuna Dimitrie Cantemir . Totul s-a intamplat in dimineata zilei de marti, 19 octombrie, cand cei de la Comcereal au adus in zona niste utilaje si au inceput sa curete un teren . Imediat in zona s-au strans mai bine de 30 de persoane care le solicitau celor de la Comcereal sa plece din zona deoarece terenul este arendat altor persoane . A fost chiar si un apel la numarul unic de urgenta 112, in zona fiind redirectionate mai multe echipaje . L

a fata locului si-a facut apariția si primarul comunei Cantemir care a fost depasit de situatie. Ba mai mult, oamenii satului spun ca primarul nu s-a implicat nici macar o secunda de cand a castigat alegerile sa elucideze si sa consilieze persoanele care nu si-au primit arenda de ani buni . Insa, persoane din administratia Primariei Dimitrie Cantemir, afirma ca edilul proaspat inscaunat, cauta cu disperare pamanturile libere din comuna deoarece are de achitat o datorie din campania electorala .

Astazi pentru aplanarea conflictului, politistii i-au sfatuit pe cei prezenti cat si pe cei de la Comcereal, sa se intalneasca si sa discute ca niste oameni civilizati . Aceasta are loc vineri la ora 10 la primaria din Hurdugi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img