joi, 28 martie, 2024

Teorie halucinantă! De ce s-ar fi produs ruptura dintre Simona Halep și sponsorul său Adidas

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a încheiat la sfârșitul anului trecut contractul cu sponsorul său Adidas. De atunci, până în prezent, jucătoarea nu a semnat cu alt sponsor pentru o nouă colaborare. De altfel, Simona Halep a participat la turneul de la Shenzen si la Australian Open, competitie in care a ajuns pana in finala, fara a avea un sponsor.

Legat de această ruptură, mai multe site-uri bisericești au lansat o teorie halucinantă. Adidas nu ar mai fi continuat cu românca din cauza faptului că își face cruce pe teren.

”Între timp s-a aflat motivul real al refuzului din partea Adidas de a mai sponsoriza pe tenismena româncă. CEO-ul de la Adidas nu vrea ca imaginea companiei sale să fie asociată cu o persoană religioasă, știut fiind faptul ca Simona își face cruce la începutul fiecărui meci, cât și la sfârșit. În plus ea poartă mai mereu o cruce la gât. Aceasta este educația primită în special de la mama ei, care este foarte credincioasă și face parte din tradiția aromânilor”, scriu romanortodox.info și noutaticrestine.ro, potrivit libertatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img