joi, 28 martie, 2024

Teribil! Ce a ajuns sa faca mama biologica a fetitei pe care Luminita Anghel a vrut sa o adopte: “O sa i-o dau pe Mariuca inapoi”

Distribuie:

Publicat:

Mama biologica a fetitei pe care Luminita Anghel a vrut sa o adopte a ajuns intr-o situatie teribila. Angelica Constantin isi traieste zile bune din viata acoperandu-si fata cu o esarfa, astfel incat sa nu poata fi recunoscuta. Ea a acceptat sa vorbeasca despre Mariuca, dar si despre decizia incredibila pe care a luat-o dupa mult timp de cand s-a stins razboiul pe care l-a purtat cu cunoscuta artista de muzica pop.

In cadrul unui interviu surpriza, Angelica Constantin i-a cerut public scuze Luminitei Anghel, careia i-a luat fetita pe care cantareata si-a dorit sa o infieze. Mama biologica a Mariucai reuseste sa supravietuiasca cersind intr-un cimitir din Bucuresti. Ori de cate ori merge sa primeasca pomana ea isi ascunde fata sub o esarfa. Cand a fost recunoscuta de un jurnalist, ea nu a negat cine este: “Asa este, m-ati recunoscut, eu nu vreau sa ma cunoasca lumea, de aceea ma acopar!”.

Angelica Constantin i-a transmis multe ganduri frumoase artistei Luminita Anghel si fiului ei cel mic, Filip. Despre David insa, nu a avut cuvinte placute.

“Am facut cea mai mare greseala ca am luat fetita de la Luminita Anghel. Doamna Luminita Anghel, va rog sa ma iertati! Mi-ati iubit fata si imi pare rau ca am luat-o de la dumneavoastra! Am luat-o din razbunare, din furie, din cauza presiunii lumii. Nu am vrut bani de la dumneavoastra! Sa va traiasca copilasul, Filip!

David? David este un…. Nu pot sa il sufar. Si din cauza lui am luat-o pe Mariuca! Am auzit ca ii spunea ca nu ii va lua locul niciodata in inima Luminitei si o numea tiganca! Nu pot sa il sufar pe David! Trebuie sa il aruncati pe strazi!”, a declarat Angelica Constantin, relateaza wowbiz.ro.

In prezent, Mariuca, fetita pe care Luminita Anghel a vrut sa o adopte are 12 ani si este foarte desteapta, stie deja patru limbi straine. Mai mult, adolescenta o iubeste enorm pe cantareata si i-a recunoscut mamei sale naturale ca este inca suparata ca a luat-o de langa vedeta… considera ca ar fi avut alta viata si ar fi urcat pe scena muzicii mai repede.

“Intr-un centru de plasament. O vad de doua ori pe luna, draga de ea. Are 12 ani si vorbeste 4 limbi straine. E un copil bun, frumos si destept. Da! Intreaba (n.r.: raspunsul oferit la intrebarea: «Mariuca intreaba de Luminita Anghel?»)! Si o iubeste si acum si imi pare bine! Imi spune: Mami, sunt putin suparata pe tine. Daca ma lasai la Luminita Anghel ajungeam o vedeta si o artista, pentru ca eu vreau sa fiu artista. Rau ai facut ca nu m-ai lasat!”, a mai povestit Angelica Constantin, conform sursei citata mai sus.

Candva era dusmanul Luminitei Anghel, dar acum Angelica Constantin isi doreste sa se transforme intr-un inger pentru cantareata. Si asta pentru ca incearca sa faca tot ce ii sta in puteri pentru ca Mariuca sa fie infiata de cunoscuta artista de muzica pop. “Eu tin mortis sa i-o dau si stiu ca am sa pot sa i-o dau! O sa i-o dau pur si simplu, pt ca ea nu vrea sa se duca la tatal ei de origine turca, asa ca i-o voi da Luminitei, ca a crescut-o. Doamna Luminita, sa stiti ca Mariuca va iubeste si acum! Aveti cuvantul meu de onoare! Jur pe sufletul meu!”, a mai spus femeia cu ochii in lacrimi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img