joi, 28 martie, 2024

Termenul limita pentru inscrierea in competitia E.ON Energy Globe Award Romania 2017 a fost prelungit

Distribuie:

Publicat:

Termenul limita pentru inscrierea proiectelor si a ideilor din domeniul eficientei energetice si al protejarii mediului in cadrul competitiei E.ON Energy Globe Award 2017 a fost prelungit de la 31mai pana la 16 iunie, pentru a da posibilitatea cat mai multor titulari de astfel de initiative sa le inregistreze in concurs.
 
Competitia este deschisa pentru orice persoana fizica sau juridica din Romania, precum comune, municipalitati, societati comerciale, institutii stiintifice si de cercetare, organizatii de stat, organizatii neguvernamentale, scoli sau universitati.
 
Pentru a intra in competitie, proiectele sau initiativele trebuie sa fie inscrise pe www.energyglobe.ro. Acestea vor fi grupate pe cinci categorii: Companii, Municipalitati, Do it yourself, Tineret si Idei. Daca in primele patru categorii sunt eligibile proiectele aflate in diverse faze de realizare, in cea de-a cincea categorie vor fi incluse doar acele initiative sau idei inca neimplementate.
 
Proiectele castigatoare la fiecare categorie in parte vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate si se vor bucura de un larg interes din partea opiniei publice. Selectarea si evaluarea acestora se va realiza de catre un juriu independent format din specialisti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc in cadrul unei Gale organizate in luna octombrie la Bucuresti. Marele castigator se va califica la etapa internationala a Energy Globe Award.
 
Partenerii institutionali ai editiei din acest an a E.ON Energy Globe Award Romania sunt Universitatea Politehnica din Bucuresti – Facultatea de Energetica, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. De asemenea, proiectul este sustinut de Ministerul Energiei si Ministerul Mediului.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img