vineri, 29 martie, 2024

TEROARE in toiul noptii, la Timisoara: CINCI barbati mascati si inarmati cu un cutit au jefuit o familie/ Politia i-a PRINS RAPID

Distribuie:

Publicat:

Jaf ca în filme la Timișoara. Cinci bărbați cu măști pe față și înarmați cu un cuțit au intrat într-o casă din oraș și au jefuit locatarii. Polițiștii de la Investigații Criminale s-au mișcat ca la carte, au identificat autorii și i-au reținut.

"La data de 21 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii  au depistat cinci barbați în vârstă de 19, 23, 29, 27 și 33 de ani, 4 din județul Timiș și 1 din județul Mehedinți, bănuiți de o tâlhărie ce a avut loc pe raza municipiului Timișoara.

În fapt, în noaptea de 19/20 ianuarie a.c.,în jurul orei 00:30 aceștia ar fi pătruns fără drept și prin efracție într-o locuință de pe strada Vuk Karadjic din Timișoara, unde locuiau un bărbat de 57 de ani și o femeie de 87 de ani.

Cei cinci bărbați, care erau mascați și înarmați cu un cuțit, au deposedat cele două persoane, prin violență de mai multe bijuterii de aur, pe care le aveau asupra lor, cât și de un telefon mobil și suma de 2000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Cei 5 bărbați sunt reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi introduși în CentruL de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș", anunță IPJ Timiș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img