sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Test de imaginatie! Care dintre aceste doua femei este bunica

Distribuie:

Publicat:

Gina Stewart (foto dreapta) are 48 de ani si este considerata cea mai sexy bunica din lume. Femeia are forme aproape perfecte si are zeci de mii de admiratori pe retelele de socializare.

In 2018, aceasta a participat la un concurs de frumusete alaturi de fete cu peste doua decenii mai tinere decat de ea si a castigat titlul de Miss Maxim Australia, conform Libertatea.ro. „Cred ca toata lumea este frumoasa si frumusetea vine din interior. Nu incerc sa complexez pe nimeni, ci doar sa imi traiesc visul. Cred ca cea mai mare realizare a mea sunt cei patru copii si ma mandresc peste tot cu nepotica pe care mi-a daruit-o fiul cel mare”, declara Stewart la acea vreme. Femeia care este considerata cea mai sexy bunica din lume are 4 copii, doi baieti si doua fete de 27, 25, 23 si 4 ani, si o nepotica de doar un an.

Pe contul sau de Instagram, australianca are in jur de 137.000 de urmaritori. Acestia sunt incantati de fotografiile extrem de provocatoare ale modelului. La 48 de ani, Gina se mandreste cu trupul ei si nu se sfieste sa pozeze topless sau chiar nud. Se pare ca Stewart nu este preocupata doar de latura fizica, ci si de cea spirituala, citatele motivationale insotind multe dintre imagini. „Cea mai mare provocare a vietii este sa fii tu intr-o lume care incearca sa te faca sa fii ca toti ceilalti”, este unul dintre mesajele Ginei Stewart pentru fanii ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img