vineri, 29 martie, 2024

Tigarete de contrabanda descoperite la Vama Albita

Distribuie:

Publicat:

Sambata,3 decembrie in jurul orei 16.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita pentru a intra in tara, cetateanul israelian Serghei G., in varsta de 44 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca, ambele inmatriculate in R.Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului  de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse intre articolele de imbracaminte din bagajele personale ale lui Serghei G., in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 1960 tigarete (vrac), fara timbru de acciza.

@In data de 01 decembrie, in jurul orei 01.30, in acelasi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, conducand un autocar marca Setra, inmatriculat in R. Moldova, cetateanul roman Vadim S., varsta de 36 de ani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse intr-o nisa aflata in stanga usii de intrare in autocar, camuflata cu un capac, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 15.200 tigarete, fara timbru de acciza. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img