joi, 28 martie, 2024

Tigarete descoperite la Vama Albita

Distribuie:

Publicat:

 Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit 11.504 pachete de tigari de provenienta R. Moldova, pe care un cetatean roman a incercat sa le introduca in tara ascunse in spatii special create in autovehiculul pe care il conducea.

In ziua de 11 mai, in jurul orei 16.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Ion B., in varsta de 27 de ani, conducand un autovehicul marca Peugeot, inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, in urma caruia politistii de frontiera si lucratorii vamali au descoperit ascunse, intr-un spatiu special amenajat creat prin dublarea peretelui despartitor dintre cabina si compartimentul de marfa, precum si a peretilor laterali ai compartimentului de marfa, 230.080 de tigarete (11.504 pachete de tigari), de diferite marci, de provenienta R. Moldova.

 Intreaga cantitate de tigari, in valoare totala de 52.918 lei, precum si autovehiculul, in valoare de 11.000 lei au fost ridicate in vederea confiscarii , iar tanarul a fost sanctionat cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img