joi, 28 martie, 2024

Tigari de contrabanda ascunse la compartimentul motor si intr-o boxa audio

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit 5.180 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse la compartimentul motor al unui autoturism marca Skoda Fabia si intr-o boxa audio.

In ziua de 4 octombrie, in jurul orei 14.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din R. Moldova Victor C., in varsta de 28 de ani, conducand un autoturism marca Skoda Fabia, inmatriculat in R. Moldova.

“In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea totala de 5.180 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse la compartimentul motor al autoturismului si intr-o boxa audio.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare de 1.140 lei si sanctionarea contraventionala a cetateanului in cauza cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img