marți, 23 aprilie, 2024

Timpul nu iarta pe nimeni. A fost un adevarat sex-simbol al aniilor 70, un mare si talentat actor, dupa care suspinau toate femeile, dar iata cum arata la 83 de ani

Distribuie:

Publicat:

Robert Redford nu mai are nevoie de nicio prezentate, fiind unul dintre cei mai cunoscuti actori din lume si castigator a doua premii Oscar. A fost considerat unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood, dar astazi la 83 de ani a devenit de nerecunoscut.

E un actor fascinant si un adevarat sex-simbol al aniilor `70 , pe care il stie toata lumea din celebrul film „Propunere indecenta’, unde a jucat rolul unui multi-milionar excentric, pe nume John Gage, care ii ofera personajului principal din film, Diana, interpretata de Demi Moore, fabuloasa suma de 1.000.000 de dolari ca sa petreaca o noapte de amor cu el.

Are o cariera de peste 50 de ani in cinematografie si a frant inimile multor femei celebre, fiind considerat un barbat fatal. Inalt, frumos, cu un corp atletic, cu o carisma puternica si o voce ravasitoare nu e de mirare ca Redford a fost poreclit baiatul de aur al Americii, predecesorul lui Brad Pitt. De altfel, in anul 1998, revista People’ l-a desemnat cel mai sexy barbat din lume.

A fost desemnat cel mai sexy barbat din lume

Considerat unul dintre cele mai mari talente ale filmului american, Robert Redford a creat cateva dintre cele mai romantice scene din cinematografia, printre care amintim „The Way We Were’, cu Barbra Streisand, „ Out of Africa’, alaturi de o Meryl Streep, in „Propunere indecenta’, alaturi de Demi Moore, sau in „Desculti in parc’, alaturi de Jane Fonda. Insa, nici la 83 de ani nu arata rau. Ce-i drept a devenit doar o umbra a barbatului sexy care era. Desi timpul si-a pus amprenta pe chipul lui, acesta uimeste cu fiecare aparitie a lui prin eleganta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img