vineri, 19 aprilie, 2024

Tiriac dezvaluie cum ajuta Romania cu vanatoarea de la Balc

Distribuie:

Publicat:

Ion Tiriac sustine ca tradionala vanatoare pe care o organizeaza anual pe domeniul sau de la Balc ajuta Romania.

Magnatul dezvaluie ca oamenii de afaceri pe care ii invita la vanatoare investesc sume importante in tara noastra si creeaza mii de locuri de munca.

“Din pacate, la cultura noastra, vanatoarea e privita din alt colt. E un tanar senator cu o codita de cal care vine an de an acolo si spune moarte celor care impusca porcii. In fiecare an eu fac o treaba si invit la mine acasa niste prieteni, pentru ca de 40 de ani ei ma invita tot timpul la ei. Sunt oameni de bussines. Oameni care au ajuns la o varsta destul de matura si care au facut bani.

Sunt critici pentru ca ma cheama Tiriac si toata lumea ham-ham-ham, si aici si incolo, cu toate ca eu sunt invatat. Cand jucam hochei, toti ma huiduiau, apoi jucam la nationala si eram erou. Nu stiu de ce tot latra si ce Dumnezeu mai e de vazut acolo dupa 12-14-15 ani. Pe de alta parte, dupa ce se schimba legislativul se schimba si legile. Eu am investit acolo 8 milioane de euro pentru o zi jumate pe an!

Multi dintre oamenii pe care ii invit eu au venit apoi si in Romania sa investeasca. Unul si-a facut fabrica la Timisoara, la Cugir Mercedesul a trecut la o noua dimensiune, fabrica de la Codlea… toata lumea a venit aici”, a spus Tiriac.

Ion Tiriac organizeaza in fiecare an, pe domeniul de la Balc, o partida de vanatoare celebra in toata Europa.

La aceasta partida participa unii dintre cei mai bogati si influenti oameni de pe “Batranul Continent”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img