joi, 28 martie, 2024

Toata lumea ii admira tenul impecabil, dar nimeni nu stia asta. Viorica de la Clejani foloseste o crema facuta de ea, acasa: Ce ingredient foloseste

Distribuie:

Publicat:

Viorica de la Clejani a dezvăluit reţeta cremei cu care reuşeşte să trişeze timpul şi să aibă un ten perfect. Este o cremă făcută în casă, din seu de oaie.

Viorica din Clejani are un ten perfect de care este foarte mândră.

“Secretul tenului meu sunt cremele pe care le folosesc și pe care mi le pregătesc singură, acasă, din seu de oaie sau untură de porc, dar și faptul că mă demachiez de fiecare dată înainte de culcare. Pentru mine, demachierea este sfântă”, spune Viorica.

Procesul de pregătire a cremelor nu este unul complicat.

“Pun seul de oaie la topit, pe aragaz, apoi îl deșert într-un borcănel și îl las să se răcească. Adaug câteva picături de ulei esential de cocos sau de vanilie și crema-i gata. Se păstrează foarte bine la frigider. Important este să nu o faceți în cantitate mare, ci doar pentru câteva zile. Această cremă este foarte bună și pentru repararea pielii”, continuă Viorica.

Ca să aibă o piele frumoasă și sănătoasă, Viorica folosește pentru față și corp doar săpun de casă.

“Este un săpun pe care îl pregătesc bunicile, la țară, și mi-l trimit la București. Este un săpun sută la sută natural, care conține plante, precum sunătoarea sau rostopasca. Și încă ceva, niciodată nu mă spăl pe față sau pe corp cu apă fierbinte. Doar cu apă rece. De asemenea, de două-trei ori pe săptămână, țin pe față și pe ochi comprese cu gheață”, mai spune concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.

Anca Pop, o cantareata care adora controversa, a ajuns din nou in atentia publicului. De data aceasta, nu de pe scena, ci…din cada.

Anca Pop le-a tinut femeilor lectii despre cum sa te epilezi inghinal corect si nici de aici nu a lipsit controversa.

Incepand de la „modelul” ales, si pana la teoria conform careia firele de par ne ajuta sa comunicam cu alte fiinte de pe alte planete, Anca Pop a reusit sa devina virala.
“Vreau să vă vorbesc puţin despre părul inghinal şi care este cea mai bună metodă de a-l da la o parte, pentru ”bikini wear”. Eu, de exemplu, îmi las un triunghi, pe care nu pot să vi-l arăt. Mi-am făcut chiar şi un mini tatuaj, eventual o să vi-l arăt pe Youtube.

Nu recomand să vă daţi cu ceară, deoarece poate afecta rădăcina firului de păr şi sunt foate multe presupuneri că firele nostre de păr sunt ca nişte antene care ajută omul să comunice cu elementalii, fiinţe de alte dimensiuni, planete. Nu se ştie când şi cum ne va servi, ne va fi de mare folos să-ţi laşi părul să crească peste tot pentru această comunicare.

De aceea, cea mai sănătoasă este totuşi lama clasică, lama de bărbat şi săpun lichid organic. Arată foarte, foarte frumos. Sper să vă fie de folos şi revin şi cu alte video-uri educaţionale”, a spus ea intr-o filmare postata pe pagina ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img