vineri, 19 aprilie, 2024

Toate informatiile despre noile modele de la Samsung: S7 si S7 edge

Distribuie:

Publicat:

Noile telefoane Samsung Galaxy S7 si S7 edge, ce vor fi prezentate pe 21 februarie cu ocazia Mobile World Congres de la Barcelona, sunt deja realitate. Dovada ca pe internet au aparut si primele teste cu noile gadgeturi sud-coreene. Potrivit unei imagini furnizate de AnTuTu, specificatiile noii generatii Galaxy S7 includ un ecran de 5.1-inch cu rezolutia de 2560×1440 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, o placa video Adreno 530 GPU, o camera de 12 MP si o alta de selfie de 5 MP, 4GB RAM si 64GB spatiu de stocare. Androidandme relateaza ca specificatiile prezinta, cel mai probabil, modelul S7 edge (SM-G935A), iar singurul semn de intrebare este legat de marimea ecranului, pana acum fiind vehiculata o diagonala de 5,2 inchi pentru noul model.

Pe de alta parte, modelul testat de AnTuTu este cel pentru SUA si pietele asiatice, pentru ca versiunea internationala, SM-G930F, ce va fi disponibila si in Romania, va include un procesor octa-core Exynos 8890, dezvoltat de Samsung. Acesta are patru nucleepe 64 de biti ARMv8 si alte patru Cortex A-53 care, impreuna, ofera o performanta mai buna cu 30% fata de versiunea precedenta, Exynos 7420, prezenta pe Galaxy S6 si Note 5. Si consumul de energie este mai mic, cu aproximativ 10%. Noua solutie tehnica, dezvoltata pe 14 nm, va permite viteze de descarcare de pana la 600Mbps si viteze de upload de aproximativ 150Mbps, gratie modemului cat.12/13, iar placa video ARM Mali-T880 MP12 va asigura o experienta multimedia fara precedent. GadgetReport.ro relata, recent, despre noua generatie Galaxy S7 ca aceasta va adopta o carcasa din magneziu care va acoperi spatele telefonului, fapt care il va face mult mai rezistent la caderi si zgarieturi.

Smartphone-ul sud-coreenilor va permite extinderea memoriei telefonului prin microSD, un astfel de slot urmand sa fie prezent pe marginea telefonului. Galaxy S7 va fi, totodata, primul telefon Samsung care va include o tehnologie de tip 3D Touch care, in functie de cum apesi pe ecran, va transmite comenzi diferite. Inovatia, brevetata de Samsung in Coreea de Sud, este similara cu cea folosita de Apple insa promite sa duca experienta de utilizare la un nivel superior, prin asocierea cu o serie de aplicatii de Android. Dincolo de aceste facilitati, noul Samsung Galaxy S7 ar urma sa revina la standardul IP68, fiind rezistent la apa si praf, si sa includa o noua solutie de optimizare a bateriei, Graphene Superfast, care va incarca telefonul in 15 minute!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img