marți, 23 aprilie, 2024

Toni Grecu, primele declaratii dupa ce s-a spus ca a ajuns in stare grava la Terapie Intensiva, infectat cu COVID-19: ”Nu am fost si nici nu sunt la ATI”

Distribuie:

Publicat:

Toni Grecu a făcut primele declarații, după ce s-a spus că a ajuns în stare gravă la spital din cauza infecției cu COVID-19 și a negat informațiile apărute în presă.

Recent, în presă au apărut informații confom cărora Toni Grecu a ajuns în stare gravă la spital, în urmă infectării cu COVID-19. Realizatorul de televiziune a declarat că, deși face și el parte din rândul persoanelor din România care au contractat coronavirus, nu este într-o stare gravă, așa cum s-a scris inițial.

Din fericire i-au revenit gustul și mirosul, iar în acest moment singurul simptom cu care se confruntă este o stare de oboseală. 

”Nu e o forma uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie. S-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare.

Telefoane, îngrijorări, panică”,a declarat Toni Grecu pentru paginademedia.ro

Primele declarații făcute de soția lui Toni Grecu 

Soția lui Toni Grecu, Cristina, a vorbit și ea despre starea de sănătate a realizatorului de televiziune. 

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img