sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Topul concurentilor de la Survivor Romania 2021! Nu degeaba i-a pupat Jador mana Razboinicei Mellina! Morosanu si Sebastian… dezastru

Distribuie:

Publicat:

Concurenții de la Survivor România 2021, pe lângă intrigile cărora trebuie să le facă față în echipele pe care le reprezintă, în ciuda luptei cu foamea pe care o duc, trebuie să se descurce admirabil și pe parte sportivă.

Devenită deja o obișnuință, performanța lui Zanni nu este deloc de neglijat, Faimosul dominând de săptămâni bune topul eficienței de la Survivor România 2021, el câștigând 31 de puncte din totalul de 45 de meciuri disputate și având, astfel, o eficiență de 68,9%.

De altfel, echipa Faimoșilor domină întreg topul, primele cinci locuri fiind ocupate de aceștia, Zanni fiind urmat de prietena lui cea mai bună din Republica Dominicană, Ana Porgras – cu 15 victorii în 23 de meciuri-, locul 3 fiind însă ocupat de concurenta pe care o dușmănește cel mai mult: Elena Marin, dansatoarea reușind să câștige 26 de meciuri dintr-un total de 43. Locul patru al topului este ocupat de favoritul publicului de la Faimoși, Jador, el fiind urmat de Cosmin Stanciu, probabil cel mai echilibrat concurent din echipa Faimoșilor.

Când vine vorba de Războinici, lucrurile sunt clare: Maria – cu 58 de meciuri și 34 de victorii – și Mellina – 32 de victorii în 55 de meciuri –

sunt campioanele din echipa lor, Jador având toate motivele să facă un gest curtenitor față de cântăreața din echipa rivală, aceasta dovedind, de-a lungul competiției, o ambiție și o determinare fără precedent.

Cearta dintre Moroșanu și Sebastian, una în care s-au aruncat cuvinte grele și acuzații dure pare să fie greu de înțeles când vine vorba de reproșurile pe care fostul fotbalist de la Faimoși i le adresa luptătorului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img