sâmbătă, 20 aprilie, 2024

TRAGEDIE AVIATICA! Un avion S-A PRABUSIT! NU EXISTA SUPRAVIETUITORI

Distribuie:

Publicat:

Un avion de mici dimensiuni care decolase de la Chicago si se indrepta spre Canada, la pescuit, s-a prabusit in nordul statului american Wisconsin, iar toate cele sase persoane de la bord au murit, au anuntat autoritatile duminica, la o zi dupa cel putin patru persoane au murit in urma prabusirii unui avion in Georgia, relateaza Reuters.

Avionul de tip Cessna 421 s-a prabusit in Wisconsin la ora locala 3.21 (11.21, ora Romaniei), la Harmony Township, nu departe de localitatea Catawba, la aproximativ 420 de kilometri nord-vest de Milwaukee, capitala statului, a anuntat biroul serifului din tinutul Price.

Victimele sunt toate adulti, insa identitatea nu le-a fost dezvaluita.

Prabusirea a avut loc intr-o zona impadurita si mlastinoasa, a declarat locotenentul Gabe Lind de la biroul serifului.

Anchetatori din cadrul Biroului National pentru Securitatea Transporturilor (NTSB) au fost trimisi la fata locului, a anuntat un purtator de cuvant, Eric Weiss.

Reprezentanti NTSB au precizat ca a avut loc o discutie intre pilotul avionului si un controlor de trafic aerian despre ”un fenomen meteorologic local”, potrivit postului WSAW-TV. Catre ora locala 1.53, avionul a iesit de pe radar, iar epava a fost gasita maii tarziu.

NTSB ancheteaza de asemenea prabusirea unui avion de mici dimensiuni in Georgia, in care au murit cel putin patru persoane, sambata dupa-amiaza, potrivit biroului serifului tinutului Murray.

Avionul, un bimotor de tip Piper, s-a prabusit la ora locala 16.44 (23.44, ora Romaniei), in apropiere de Chatsworth, in statul Georgia, la aproximativ 130 de kilometri de capitala statului Atlanta, anunta biroul serifului si NTSB, scrie news.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img