marți, 23 aprilie, 2024

Tragedie la Barlad : femeie de 31 de ani și fetița de 4 ani, descoperite intoxicate cu gaz . Salvatorii nu au mai putut face nimic

Distribuie:

Publicat:

 

Detașamentul de pompieri Bârlad, a intervenit in municipiu in seara zilei de sâmbătă, 13 februarie, cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare, pe strada Vasile Pârvan, bloc FEPA 1 pentru deblocarea ușii unui apartament, acolo unde nimeni nu răspundea la ușă. Apelul la 112 a fost făcut de tatăl, care nu reușea să intre în casă. Încălzirea apartamentului se efectua cu o sobă cu butelie.

 

La sosirea echipajului de intervenție, din apartament a fost perceput un miros înțepător de gaz. După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență. Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe. La fața locului au fost deplasate două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare. Din nefericire, cele doua victime, o femeie în vârstă de 31 ani și o fetiță în vârstă de patru ani, au fost declarate decedate.

Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii celor două decese sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img