joi, 18 aprilie, 2024

Tragedie la Barlad. O femeie ar fi murit din cauza pastilelor de slabit

Distribuie:

Publicat:

Politistii fac ancheta la Spitalul de Urgenta din Barlad dupa ce o tanara a murit in conditii suspecte. Prima ipoteza ar fi consumul unor pastile de slabit pe care tanara le-a comandat de pe internet.

Medicii spun că pacienta nu avea un istoric medical şi nu îşi eplică din ce cauză a ajuns într-o stare atât de gravăFemeia în vârstă de 38 de ani a ajuns la spital în urmă cu aproximativ o săptămână. Timp de cinci zile medicii au încercat să stabilească un diagnostic exact şi un tratament care să o ajute.

Diagnosticul pus la internare a fost insuficienţă respiratorie. Iniţial femeia a fost internată în secţia de pneumologie, iar poi transferată terapie intensivă în stare foarte gravă. A făcut stop cardio respirator şi în ciuda menvrelor de resuscitare a decedat. Rudele femeii le-au spus medicilor că au găsit în locuinţa acesteia pastile pentru slăbit comandate pe Internet. Medicii susţin că este o moarte suspect şi din această cauză au sesizat poliţia.

 Anchetatorii verifică ce s-a întâmplat din momentul în care pacienta a ajuns în spital, dar şi dacă aceasta urma vreun tratament

CITESTE:GISAN TUR:Companie specializata in transport international de persoane si colete

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img