joi, 25 aprilie, 2024

Tragedie mare in randul sportivilor! A murit atat de tanar! Intreaga familie olimpica este socata de aceasta veste

Distribuie:

Publicat:

American Steven Holcomb, 37 de ani, campion olimpic in 2010, in proba de bob-4 persoane, a fost gasit mort in camera sa de la Centrul de pregatire al Comitetului Olimpic al SUA (USOC), de la Lake Placid, informeaza AFP. 

Scott Blackmum, director USOC, a declarat: ”Intreaga familie olimpica americana este socata de vestea ca sambata a murit Steven Holcomb. Este o stire incredibila si tragica”. 

In continuare, el a precizat: ”Steven a fost un sportiv extraordinar, cu un palmares foarte bogat. Dedicarea lui a fost mereu o sursa de inspiratie pentru noi toti. Gandurile si rugaciunile noastre se indreapta acum spre familia sa, spre toata comunitatea sportivilor care fac bob”. 

In legatura cu circumstantele decesului lui Steven Holcomb nu sunt, deocamdata, informatii suplimentare, dar conducerea USOC a precizat ca ele vor fi facute publice imediat ce vor exista detalii. 

In palmaresul sportivului american figureaza cinci titluri de campion mondial. 

Proba de bob-4 persoane din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna-2010, desfasurata pe pista de gheata de la Whistler s-a incheiat cu victoria primului echipaj al SUA (Steven Holcomb, Justin Olsen, Steve Mesler, Curtis Tomasevicz), cronometrat in 4 manse cu timpul total de 3’24″46/100. 

sursa: Agerpres

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img